VERZEKERD VOOR RUITSCHADE?

Gratis? Hoe werkt dat dan???
 Uw auto is wa+, wa beperkt casco, wa-extra, all risk, wa volledig casco verzekerd? Dat houdt in dat u ook verzekerd bent voor ruitschade (ongeacht welke maatschappij).

 Meestal geldt voor Helderzicht het standaard eigen risico bij schade aan uw auto, maar deze zit in 80% van de gevallen op of onder de 150 euro.

 Helderzicht neemt dit standaard eigen risico voor zijn rekening betreffende voorruiten en achterruiten voor zijruiten geld het normale eigen risico

 Helderzicht neemt vooraf altijd contact met uw verzekeringsmaatschappij op voor een dekkingscontrole en een goedkeuring. Dit geeft u namelijk de garantie dat er achteraf geen betaling of dekking is van uw verzekeringsmaatschappij!!

NIET VERZEKERD VOOR RUITSCHADE?

U bent alleen wa verzekerd??

Dat is vervelend zeker als je ruitschade hebt, desondanks is de premie maand in maand uit natuurlijk wel een stuk lager.
Helderzicht staat bekend om zijn betaalbare en zeer scherpe tarieven voor klanten die niet voor ruitschade zijn verzekerd, dit aangevuld met een mobiele service op een door u aangewezen locatie(Brabant e.o.), een topservice en natuurlijk en 10 jaar garantie op de montage van de voorruit

 Bel voor een zeer scherpe offerte 013-5799701